,
Таємниці Ґравіті Фолз
Відкриття відьом
Декстер

Еван МакГрегор зіграє лиходія у вестерні з Наталі Портман

Еван МакГрегор зіграє лиходія у вестерні з Наталі Портман Еван МакГрегор зіграє лиходія у вестерні з Наталі Портман
Еван МакГрегор планує зіграти роль головного лиходія у вестерні «Джейн береться за зброю». Зйомки фільму супроводжуються скандалами: режисер картини Лінн Ремсі («Щось не так з Кевіном») без пояснень залишила знімальний майданчик напередодні початку виробництва і новим режисером проекту став Гевін О'Коннор («Воїн»). Внаслідок цього інциденту від ролі лиходія відмовився Джуд Лоу. Потім зірвалася угода з Бредлі Купером, після чого і був запрошений МакГрегор.

Вестерн «Джейн береться за зброю» розповість про бандита (Ноа Еммерік) і його дружину Джейн (Наталі Портман). Вони рятуються від колишніх спільників чоловіка. Джейн знає, що бандити знищать сімейну ферму і вб'ють їх, тому звертається за допомогою до колишнього коханого - досвідченого стрілка (Джоел Едгертон). Евану МакГрегору дісталася ключова роль ватажка кримінальної банди.

Прем'єра фільму намічена на 2014 рік.
2863
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Лютер
Пуаро Агати Крісті
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно