,
Шерлок
Абатство Даунтон
Краще подзвоніть Солу

Гвінет Пелтроу визнана найкрасивішою жінкою у світі

Гвінет Пелтроу визнана найкрасивішою жінкою у світі Гвінет Пелтроу визнана найкрасивішою жінкою у світі Гвінет Пелтроу визнана найкрасивішою жінкою у світі
Журнал People віддав зірці «Залізної людини» Гвінет Пелтроу титул найкрасивішої жінки у світі. Торік почесне перше місце в списку найкрасивіших знаменитостей займала співачка Бейонсе.

40-річна Пелтроу, володарка «Оскара» за роль у фільмі «Закоханий Шекспір», встигає не тільки зніматися у кіно і керувати власним онлайн-виданням GOOP, а й писати книги. Нещодавно вона представила новий збірник рецептів для здорового харчування, а в одному з нових інтерв'ю зізналася - людиною, що колись переконав її в користі вегетаріанства, був Леонардо ДіКапріо.

Всього через кілька днів глядачі зможуть побачити акторку у фантастичному бойовику «Залізна людина 3». Нещодавно Пелтроу розповіла журналу Empire, що після цього фільму її контракт з Marvel закінчується, але вона б була не проти знову повернутися до ролі коханої Тоні Старка - Пеппер Потс.

У рейтинг цього року, який буде повністю опублікований у новому номері People, увійшли:

2. Керрі Вашингтон
3. Аманда Сейфрід
4. Зуї Дешанель
5. Джейн Фонда
6. Дженніфер Лоуренс
7. Келлі Роуленд
8. Холлі Беррі
9. Дрю Беррімор
10. Пінк
3557
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
Секс і Каліфорнія
Знебожені
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно