,
Маніяк
Якось у казці
Майстри сексу

Роберт Де Ніро і Шайа ЛаБаф у новому шпигунському трилері

Роберт Де Ніро і Шайа ЛаБаф у новому шпигунському трилері Роберт Де Ніро і Шайа ЛаБаф у новому шпигунському трилері
Роберт Де Ніро і Шайа ЛаБаф придивляються до картини «Син шпигуна» (Spy's Kid). Якщо все складеться, вони зіграють дует батька й сина, які займаються шпигунством. Очікується, що фільм буде режисерувати Ді Джей Карузо.

Картина «Син шпигуна» заснована на реальних подіях. Ветеран ЦРУ Джим Ніколсон вів подвійне життя, продаючи Росії державні таємниці. У 1996 році його викрили, а суд засудив до 23-х років позбавлення волі. Дізнавшись про все, його син Натан впав у депресію, зіпсувавши армійську кар'єру. Втім, незабаром він, навчившись у батька потрібним навичкам, продовжив сімейну справу з торгівлі секретами США.

Цей проект може стати третьою спільної стрічкою http://moviestape.net/persons/1402-shaja-labaf.html і Карузо, які раніше працювали над фільмами «Параноя» і «На гачку». З тих пір актор встиг зав'язати з «Трансформерами», зіграти в «Найп′янкішому окрузі у світі», а також знятися у картині Ларса фон Трієра «Німфоманьяк».
3223
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Рання пташка
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно