,
Сімпсони
Хроніки Шаннари
Крила кохання

Кемерон Діаз зіграє в романтичній комедії «Секс-відео»

Кемерон Діаз зіграє в романтичній комедії «Секс-відео» Кемерон Діаз зіграє в романтичній комедії «Секс-відео»
Американська зірка Кемерон Діаз планує знову знятися у Джейка Кездана в новій комедії - «Секс-відео» (Sex Tape). Партнером Кемерон буде відомий комік Джейсон Сіґел, з яким вона зіграла у комедії «Училка». Як повідомляє ресурс The Wrap, зараз Кемерон веде переговори про приєднання до проекту. Раніше на цю роль претендували Різ Візерспун, Емілі Блант, Дженніфер Ґарнер і Емі Адамс. Сценарій фільму написала Кейт Анджело - автор комедії «Запасний план».

Джейсон Сіґел зіграє голову сімейства. Його герой пропонує дружині (Діаз) записати секс на плівку, щоб додати гостроти у відносини. Однак плівка на наступний ранок зникає і герої вирушають у відчайдушні пошуки.

Нагадаємо, що цього року Кемерон Діаз можна буде побачити у авантюрній комедії «Гамбіт» з Коліном Фертом та трилері «Адвокат» режисера Рідлі Скотта у компанії Майкла Фассбендера, Бреда Пітта і Пенелопи Крус.
3513
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нарко
Люцифер
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно