,
Кохання Мер′єм
Постукай в мої двері
Шерлок

Вілл Сміт зіграє у трьох нових фільмах

Вілл Сміт зіграє у трьох нових фільмах Вілл Сміт зіграє у трьох нових фільмах Вілл Сміт зіграє у трьох нових фільмах
Знаменитий американський актор Вілл Сміт планує зіграти головні ролі у трьох фільмах в найближчому майбутньому. За повідомленням інтернет-ресурсу Deadline, голлівудська суперзірка Вілл Сміт не має наміру відпочивати від роботи найближчим часом. На даний момент він зайнятий у фентезі «Зимова казка» іменитого драматурга Аківи Голдсмана («Ігри розуму»). Після завершення зйомок у його планах відразу три проекти - комедія, драма і трилер.

У комедії «Фокус» Вілл Сміт перевтілиться в досвідченого шахрая, який закохується в дівчину, що здійснює перші кроки в справі нелегального відбирання коштів у громадян. Режисерами фільму стануть Гленн Фікара і Джон Рекуа («Це безглузде кохання»). Спочатку сценарій писався під Райана Гослінга і Емму Стоун, але актори виявилися надто зайнятими іншими картинами. Потім якийсь час головна жіноча роль була закріплена за Крістен Стюарт, але зірка «Сутінків» вибула з проекту з невідомих причин.

Крім того Вілл Сміт має намір зіграти головну роль у драмі «American Can» про колишного морського піхотинця, який врятував життя 243-х людей під час лиха, викликаного ураганом «Катріна». Стрічка заснована на реальних подіях. Одним зі сценаристів картини є Джон Лі Хенкок («Невидима сторона»). Режисером фільму стане Едвард Цвік («Кривавий Діамант», «Слава»).

Нарешті, третім проектом в щільному графіку суперзірки значиться трилер «Бухгалтер». Героєм гостросюжетної стрічки є людина надзвичайного розуму, але страждає на аутизм, яка працює у казначействі і час від часу здійснює замовні вбивства. Про цей проект поки немає докладної інформації.

У найближчому майбутньому ми побачимо Вілла Сміта у фантастичному фільмі «Земля після нашої ери».
3316
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Рання пташка
Стародавні
Брати по зброї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно