,
Гострі козирки
Коломбо
Лютер

Енді і Лана Вачовскі продовжують знімати науково-фантастичне кіно

Енді і Лана Вачовскі продовжують знімати науково-фантастичне кіно Енді і Лана Вачовскі продовжують знімати науково-фантастичне кіно
Режисери Енді і Лана Вачовскі, які подарували світу трилогію «Матриця», а також фільм «V» означає Вендетта» і «Хмарний атлас», дебютують в альтернативному кінопрокаті. Відеосервіс Netflix, який нещодавно з великим успіхом показав політичний серіал власного виробництва «Картковий будиночок» з Кевіном Спейсі у головній ролі, купив права на показ їх 10-серійної науково-фантастичної драми «Sense8», яку планується представити глядачам наприкінці 2014 року.

За cюжетом майбутнього серіалу «Sense8», люди, що живуть на різних кінцях планети, несподівано стають пов'язані єдиним розумом. Вони повинні знайти спосіб вижити, оскільки решта вважають цей феномен загрозою всьому людству.

Виробництвом серіалу Ваховскі займається Georgeville Television спільно зі Studio JMS. Співавтором Вачовскі на цьому проекті виступить сценарист і продюсер Дж. Майкл Стражинскі («Підміна», «Інший світ: Пробудження», серіал «Вавилон 5»).
3280
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дві дівчини без копійчини
КітПес
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно