,
Царство
Хроніки Шаннари
Дракони: Захисники Тупу

Мартін Скорсезе готує серіал по «Бандам Нью-Йорка»

Мартін Скорсезе готує серіал по «Бандам Нью-Йорка» Мартін Скорсезе готує серіал по «Бандам Нью-Йорка»
Мабуть, самий суперечливий фільм Мартіна Скорсезе останніх років «Банди Нью-Йорка» перебереться на малий екран за участю компанії Miramax.

Сам Скорсезе не залишиться осторонь від проекту, якраз навпаки - він планує розширити горизонти фільму і показати становлення організованої злочинності у Чикаго та Новому Орлеані. Схоже, нас чекає ще одна «Підпільна імперія» ...

Рішення зняти серіал продиктовано тим, що у книзі «Банди Нью-Йорка: Неофіційна історія злочинного світу» багато історії залишилися незайманою, і ТБ-шоу допоможе це виправити. До того ж, автор Герберт Есбері написав аналогічні книги про Чикаго і Новий Орлеан.

Проект поки знаходиться у зародковому стані, і не один телеканал його не підібрав; хоча, майже напевно, серіал осяде на HBO. Також поки неясно, перекочують чи з фільму які-небудь герої.

У будь-якому випадку, звучить багатообіцяюче. Чекаємо нових подробиць від Скорсезе і Miramax.
2738
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
Всі жінки відьми
Крила кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно