,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Чорні вітрила
Декстер

Деніел Редкліфф виконає головну роль у новій екранізації «Франкенштейна»

Деніел Редкліфф виконає головну роль у новій екранізації «Франкенштейна» Деніел Редкліфф виконає головну роль у новій екранізації «Франкенштейна»
Англійський актор зіграє роль помічника доктора Франкенштейна - Ігоря. Відомо, що Деніел Редкліфф зацікавився роллю у вересні минулого року, але тільки нещодавно переговори вступили у фінальну стадію. Про те, кому дістануться інші ролі у фантастичній історії поки невідомо.

Сценаристом фільму виступить Макс Лендіс, відомий своєю участю у фантастичному бойовику «Хроника». Незважаючи на те що у книзі Мері Шеллі у доктора не було помічників, Лендіс пообіцяв, що сюжет нової версії «Франкенштейна» буде максимально наближений до роману англійської письменниці. У новій екранізації головним героєм стане помічник Ігор, і розповідь буде вестися від його особи. Сценарист також зазначив, що дія фільму розгортатиметься у часи, описані у творі. Режисером картини стане Пол Мак-Ґіґан, відомий за фільмом «Щасливе число Слевіна» та серіалом «Шерлок».

Зйомки фільму «Франкенштейн» почнуться восени цього року.
4014
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Майстри сексу
Гріфіни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно