,
Всі жінки відьми
Доктор Хаус
Стріла

Канал FX продовжив мультшоу «Спецагент Арчер» на п′ятий сезон

Канал FX продовжив мультшоу «Спецагент Арчер» на п′ятий сезон Канал FX продовжив мультшоу «Спецагент Арчер» на п′ятий сезон
Не чекаючи закінчення четвертого сезону шпигунського мультсеріалу для дорослих «Спецагент Арчер», телемережа FX продовжила пригоди суперагента, бабія і гульвіси Стерлінга Арчера ще на рік. Паралельно стало відомо, що серіал тепер буде брати участь у боротьбі за «Еммі» у категорії, призначеній для ігрових комедій. З мультфільмами це трапляється вкрай рідко.

Рейтинги «Спецагента Арчера» стабільно зростають з року в рік. У 2013-му серіал забрався на небачену висоту: зайняв другий рядок серед усіх кабельних шоу за рейтингами у віковому сегменті 18-34 (першу настільки ж упевнено тримають «І мертві підуть»). Другим не менш значущим досягненням став той факт, що чотири з шести епізодів поточного, четвертого за рахунком, сезону виграли свій тимчасовий слот серед усіх телепрограм, незалежно від приналежності до кабельного або загальнонаціонального мовлення.

У порівнянні з першим сезоном шоу збільшило свою глядацьку аудиторію на 92%. Замовлення знову оформили на тринадцять епізодів.
2820
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Діагноз - майже не закохані
Знебожені
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно