,
Табу
Еш проти Зловісних Мерців
Леді Баг та Супер-Кіт

Рідлі Скотт знайшов сценариста для свого нового фільму

Рідлі Скотт знайшов сценариста для свого нового фільму Рідлі Скотт знайшов сценариста для свого нового фільму
Минулого літа Рідлі Скотт і Стівен Зейллян анонсували повнометражну версію псевдо-документального проекту BBC 2003 року «День, коли Британія зупинилася» (Day Britain Stopped). Twentieth Century Fox фінансує його. Сьогодні фільм обзавівся сценаристом - Кіраном Фітцджеральдом, для якого це буде можливість заявити про себе.

Події розгортаються на тлі гіпотетичної катастрофи, коли через страйк залізничників перестали ходити потяги. Через це починається ланцюгова реакція, в результаті якої вся транспортна система зазнає краху.

Скотт і Зейллян продюсують картину силами своїх виробничих компаній Scott Free і Film Rites. Можливо, цей проект стане наступним для Рідлі Скотта в якості режисера.
2666
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Поліція Парадайз
Край «Дикий Захід»
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно