,
Величне століття. Нова володарка
Касл
Пуаро Агати Крісті

Брайан Кренстон розповість реальну історію «Арго»

Брайан Кренстон розповість реальну історію «Арго» Брайан Кренстон розповість реальну історію «Арго»
За день до церемонії вручення «Оскарів» телеканал Discovery покаже годинний документальний фільм «Арго: З перших рук» (Argo: Inside Story), оповідачем у якому виступить Брайан Кренстон. У трилері «Арго», одному з головних претендентів на головну кінонагороду, Кренстон, нагадаємо, зіграв роль менеджера ЦРУ Джека О'Донелла.

На даний момент відомо, що трилер Бена Аффлека був заснований на статті Джошуа Бірмана для журналу Wired Magazine. Стаття називалася «Як ЦРУ врятувало американців з Тегерану, використовуючи фальшивий науково-фантастичний фільм». У ній докладно описувалося секретна операція ЦРУ 1978 року, в результаті якої були врятовано шість заручників, а Тоні Мендес став «секретним героєм».

У фільм увійшли інтерв'ю з реальними учасниками подій, у тому числі з «фахівцем з визволення» Мендесом, якого зіграв сам Аффлек. Тоні розповість свою версію про те, як він прийшов до босів ЦРУ з таким несподіваним планом.

Фільм «Арго: З перших рук» вийде на телеканалі Discovery у суботу о 22.00 та ще раз - у неділю опівдні.
2486
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Американська історія злочинів
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно