,
Помаранчевий - хіт сезону
Майстри сексу
Тихий океан

Гільдія продюсерів Америки назвала переможців

Гільдія продюсерів Америки назвала переможців Гільдія продюсерів Америки назвала переможців Гільдія продюсерів Америки назвала переможців
Гільдія продюсерів США оголосила список володарів нагород за 2012 рік. 24-а церемонія нагородження пройшла у готелі Беверлі Гілтон.

Головний трофей - премію за кращий повнометражний фільм у широкому прокаті отримала продюсерська команда картини «Арго» - Бен Аффлек, Джордж Клуні і Грант Хеслов.

У категорії анімаційних фільмів нагорода була присуджена продюсерам мультфільму «Ральф-руйнівник» - Кларк Спенсер, Моніка Лаго-Кейтіс, Джон Лассетер.

У розділі телевізійних комедій перемогу здобув серіал «Американська сімейка» - Пол Корріган, Абрахам Гіґінботем, Стівен Левітан, Крістофер Ллойд, Джефф Мортон, Джеффрі Річман, Ден О'Шеннон, Бред Волш, Білл Врубель, Денні Цукер.

Серед епізодичних телевізійних драм найкращою роботою визнаний серіал «Чужий серед своїх».

Не варто забувати той факт, що у 70% випадків фільм, що отримав головний приз цієї гільдії, потім обов'язково перемагав на «Оскарі».
2287
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Друзі
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно