,
Злі пташки
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Грімм

Стівен Спілберг з Томом Генксом знімуть міні-серіал

Стівен Спілберг з Томом Генксом знімуть міні-серіал Стівен Спілберг з Томом Генксом знімуть міні-серіал
На цей раз ці двоє займуться продюсуванням міні-серіалу на замовлення телекомпанії HBO.

Це вже буде третій проект на тему Другої світової війни. До цього Генкс зі Спілбергом вдало співробітничали в серіалах «Брати по зброї» (Band of Brothers) у 2001 році і «Тихий океан» (The Pacific) у 2010.

Третє творіння буде знято по книзі Дональда Л. Міллера «Masters Of The Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany». Як і книга, серіал відкриє завісу повітряних воєн, які вели люди з «Могутньої Вісімки» (8-ї повітряної армії США).

Написанням сценарію займеться Грехем Йост, творець серіалу «Правосуддя» (Justified), який вже брав участь в «Братах по зброї» і «Тихому океані». Такі міні-серіали вимагають чималих фінансових витрат. Але після виходу вони, як правило, окупаються прихильністю критиків і цілим рядом нагород.
2326
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуаро Агати Крісті
Чорні вітрила
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно