,
Всі жінки відьми
Кохання Мер′єм
Полдарк

Аль Пачіно і Брайан Де Пальма знову попрацюють разом

Аль Пачіно і Брайан Де Пальма знову попрацюють разом Аль Пачіно і Брайан Де Пальма знову попрацюють разом Аль Пачіно і Брайан Де Пальма знову попрацюють разом
Відомий актор та режисер, які працювали на одному знімальному майданчику у 1983 році над стрічкою «Обличчя зі шрамом» і у 1993-му над кримінальною драмою «Шлях Карліто», об'єднують творчі зусилля знову.

Де Пальма зніме біопік Джо Патерно - головного футбольного тренера Пенсільванського університету, який покривав свого підлеглого Джері Сендаскі, обвинуваченого в серії згвалтувань неповнолітніх. Картина отримала назву «Щаслива долина» (Happy Valley).

Джо Патерно був справжньою легендою американського футболу. Під його керівництвом футболісти з Пенсільванського університету виграли 409 матчів в студентських чемпіонатах, встановивши рекорд. Його поважали і називали «Папою Джо». Авторитет Патерно похитнувся, коли спливла історія про те, що він закривав очі на насильницькі сексуальні дії свого підлеглого, тренера футбольної команди Джеррі Сендаскі, у відношенні неповнолітніх хлопчиків. У січні минулого року Джо Патерно помер від раку легенів у віці 85 років, не дочекавшись суду над Сендаскі, якого засудили до тридцяти років тюремного ув'язнення.

Продюсер майбутньої стрічки Едвард Р. Прессман придбав права на екранізацію документального бестселера спортивного журналіста Джо Познанського «Патерно». Зараз йдуть переговори зі сценаристом Девідом МакКенна («Кокаїн», «Американська історія X»), якому запропонували зайнятися адаптацією літературного джерела. Виробництво картини взяла на себе студія ICM Partners.
2186
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Край «Дикий Захід»
Злюки бобри
Злі пташки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно