,
Пригоди Джекі Чана
Останнє королівство
Хороший лікар

«Золотий глобус 2013» оголосив своїх номінантів

«Золотий глобус 2013» оголосив своїх номінантів «Золотий глобус 2013» оголосив своїх номінантів
Одна з найпрестижніших премій у світі кіно «Золотий глобус» оприлюднила списки номінантів. По суті, дана кінопремія є репетицією перед майбутнім «Оскаром 2013». Як правило, результати голосування кіноакадеміків сильно не відрізняються від того, що вирішать критики «Золотого Глобуса».

Основні претенденти на більшість нагород відомі. Список фаворитів, які розподілять між собою левову частку нагород, виглядає так: «Ціль номер один», «Лінкольн», «Мій хлопець - псих!», але не варто забувати і інші картини, які також можуть взяти велику кількість нагород: «Арго» , «Джанго вільний», «Життя Пі», «Знедолені» і інші.

Вести церемонію нагородження будуть Тіна Фей і Емі Полер.
1981
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Відкриття відьом
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно