,
Царство
Люцифер
Пуаро Агати Крісті

Саундтрек першої частини «Хоббіт: Несподівана подорож»

Саундтрек першої частини «Хоббіт: Несподівана подорож» Саундтрек першої частини «Хоббіт: Несподівана подорож»
Журнал Rolling Stone представив повний саундтрек фільму «Хоббіт: Несподівана подорож». Більша його частина була написана композитором Говардом Шором, а головну пісню «Song of the Lonely Mountain» записав музикант Ніл Фін.

Інструментальна частина саундтрека записувалася у Лондоні на студії Abbey Road Studios. Група Фіна працювала в студії Пітера Джексона в Новій Зеландії. Виконавець спілкувався з композитором за допомогою електронної пошти і, за його власним визнанням, не чув за все саундтрека картини до самої прем'єри у Веллінгтоні.

Пісня «Song of the Lonely Mountain» заснована на музичній темі, створеної для першої частини «Хоббіта» новозеландськими композиторами Plan 9 і David Long.

4245
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Брати по зброї
Хроніки Шаннари
Злюки бобри
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно