,
Картковий будинок
Люцифер
Пані Фазілет і її доньки

У Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження Gotham Awards

У Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження Gotham Awards У Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження Gotham Awards У Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження Gotham Awards
У понеділок у Нью-Йорку пройшла 22-а щорічна церемонія нагородження кращих незалежних фільмів року Gotham Awards. Кращою була визнана картина Веса Андерсона «Королівство повного місяця», що обійшла у відповідній номінації «Майстра» Пола Томаса Андерсона, «Берні» Річарда Лінклейтера, «Middle of Nowhere» і «Найсамотнішу планету».

Приз за кращий акторський ансамбль отримав фільм «Сестра твоєї сестри» Лінн Шелтон, в якому знялися Емілі Блант, Розмарі Девітт і Марк Дюпласс, що з'явився також в іншій номінованої стрічці, «Безпека не гарантується». Ще одним номінантом в цій категорії стала картина «Мій хлопець - псих!». Кращою молодою актрисою названа Емайатці Корінеальді за роль у фільмі «Middle of Nowhere» Ави ДюВерней, а кращим новим режисером - Бен Зайтлін, який зняв стрічку «Звірі дикого півдня». Премію за кращий документальний фільм отримала робота Девіда Френсі «Як пережити чуму» про боротьбу зі СНІДом.

У незвичайній категорії «Кращий фільм, який йде зараз в найближчому кінотеатрі» перемогла стрічка «Надмірне спрощення її краси» Терренса Ненсі, а нагорода глядацької аудиторії пішла до документальної картини «Артефакт» Джареда Лето. Почесних нагород удостоїлися Маріон Котіяр, Девід О. Рассел, Метт Деймон і Джефф Сколл, перший президент інтернет-аукціону eBay, філантроп і засновник незалежної кіностудії Participant Media.
2186
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуститися берега
Надприродне
Відкриття відьом
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно