,
Гра престолів
Край «Дикий Захід»
Маніяк

Маріса Томей може зіграти у новому фільмі Марка Лоуренса

Маріса Томей може зіграти у новому фільмі Марка Лоуренса Маріса Томей може зіграти у новому фільмі Марка Лоуренса
Маріса Томей може приєднатися до Х′ю Гранта у проекті Марка Лоуренса, який поки що не має назви. Грант знімався в усіх трьох режисерських роботах Лоуренса - «Любов з повідомленням», «Геть з очей, то геть із чарту!» і «Куди поділися Моргани?». Лоуренс також, серед іншого, в якості сценариста вніс свій внесок в дилогію «Міс Конгеніальність».

Новий безіменний фільм розповість історію Рея Майклса - дотепного і сексуального британця, який колись був бажаним гостем у Голлівуді і отримав «Оскар» за кращий сценарій. Але ось минуло п'ятнадцять років - і Майклс вийшов у тираж, розлучився і збанкрутував. У нього немає інших варіантів, окрім як відправитися викладати в маленькому коледжі на Східному узбережжі. Але несподівано, як це зазвичай і буває, життя Рея міняється в кращу сторону: він закохується в матір-одиначку. Ця роль і може дістатися Марісі Томей.

Зйомки картини пройдуть у Нью-Йорку наступної весни. За виробництво відповідає Castle Entertainment. Наступним фільмом в прокаті з участю Томей стане комедія «Обережно! Предки в хаті», який з'явиться на різдвяних екранах США вже в цьому році.
2464
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
Доктор Хаус
Захисники
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно