,
Американська історія злочинів
Постукай в мої двері
Край «Дикий Захід»

Айла Фішер перевтілиться в героїню Бріджит Фонди з «Джекі Браун»

Айла Фішер перевтілиться в героїню Бріджит Фонди з «Джекі Браун» Айла Фішер перевтілиться в героїню Бріджит Фонди з «Джекі Браун» Айла Фішер перевтілиться в героїню Бріджит Фонди з «Джекі Браун»
Айла Фішер може приєднатися до Дженніфер Еністон, Джона Хоукса і Ясина Бея в безіменній поки екранізації роману «Підстава» (The Switch) американського письменника Елмора Леонарда 1978 року.

Проект заявлений як пріквел «Джекі Браун» Квентіна Тарантіно: події в новому фільмі відбуваються п'ятнадцятьма роками раніше. За режисерським пультом Деніел Шечтер («Це моя дівчина»).

Герої фільму, Луїс Гарра (Хоукс) і Орделл Робб (Бей), познайомилися у в'язниці, де обидва відбували термін за викрадення. Вийшовши на свободу, вони планують велике викрадення: подільників зацікавила дружина (Еністон) нечесного девелопера нерухомості з Детройта. Але вони і уявити не могли, що він відмовиться платити за дружину. Домогосподарка об'єднується з колишніми ув'язненими, щоб привести у виконання особистий план помсти чоловікові.

Якщо угода відбудеться, Айла Фішер зобразить героїню Бріджит Фонди з «Джекі Браун». Хоукс і Бей, в свою чергу, зіграють героїв Роберта Де Ніро та Семюеля Л. Джексона відповідно. Тай Баррелл («Як по маслу») підписався на роль свідка викрадення, в той час як Денніс Куейд, який повинен був зіграти роль недбайливого чоловіка, вибув з проекту через участь у серіалі CBS «Вегас».

Початок зйомок «Підстави» заплановано на лютий наступного року.
2693
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
Стародавні
11.22.63
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно