,
Краще подзвоніть Солу
Пуститися берега
Нескінченне кохання

«Скайфолл» б′є рекорди касових зборів

«Скайфолл» б′є рекорди касових зборів «Скайфолл» б′є рекорди касових зборів
Фільм «007: Координати Скайфолл» зібрав рекордну суму за перший тиждень. Як повідомляється в прес-релізі компаній Metro-Goldwyn-Mayer Studios, EON Productions, Sony Pictures Entertainment, заробітки проекту склали 59,9 мільйона доларів.

Попередній рекорд належав фільму «Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 2» - 57,6 мільйона доларів. Загальні збори картини перевищили на момент написання даної замітки 100 мільйонів доларів.

23-му епізоду "бондіани" ще тільки належить стартувати в Північній Америці, де його прем'єра відбудеться 9 листопада 2012 року.
3060
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Постукай в мої двері
Діагноз - майже не закохані
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно