,
Теорія великого вибуху
Злі пташки
Американська історія злочинів

Кім Бейсінгер запросили до фільму «Третя особа»

Кім Бейсінгер запросили до фільму «Третя особа» Кім Бейсінгер запросили до фільму «Третя особа»
Кім Бейсінгер поповнила кастинг-лист нової картини Пола Хаггіса «Третя особа» (Third Person) про історії кохання трьох пар з різних міст. Бейсінгер складе компанію Мілі Куніс, Едріану Броуді, Кейсі Аффлеку, Олівії Вайлд, Джеймсу Франко і Ліаму Нісону, дружину персонажа якого вона і зіграє.

У першій, паризькій, історії розповідатиметься про письменника Майкла, якого покинула дружина. Мова піде про його стосунки з коханкою Анною, яка не може зважитися на щось серйозне через свою страшну таємницю. У Нью-Йорку - інший сюжет. Жінку на ім'я Джулія звинувачують у спробі вбивства сина, яку вона заперечує. У результаті дитину у неї забирає його батько Рік, а Джулія всіма силами намагається повернути сина. У Римі Шон, американський бізнесмен, закохується в італійку Моніку. Він допомагає їй знайти викрадену дитину, але поступово з'ясовується, що все це могло бути підлаштовано.

Як видно неозброєним оком, сюжет, розкиданий по різних містах, нагадує «Зіткнення». Зйомки почнуться вже цієї осені, і є всі шанси, що картину ми побачимо в наступному році.
2930
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Таємниці Ґравіті Фолз
Сліпа зона
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно