,
Розчарування
Величне століття. Нова володарка
Футурама

Саундтрек до фільму «Skyfall» від Адель

Саундтрек до фільму «Skyfall» від Адель Саундтрек до фільму «Skyfall» від Адель Саундтрек до фільму «Skyfall» від Адель
Прем'єра саундтреку відбулася сьогодні, 5 жовтня, у Всесвітній День Джеймса Бонда, коли кіномани відзначають 50-річчя першої стрічки «бондіани» - «Доктор Ноу».

Автори композиції: сама Адель і продюсер Пол Епворт (співавтор хіта Адель «Rolling in the Deep»). «Skyfall» записана в студії Abbey Road за участю оркестру з 77 музикантів.

Прем'єра нової серії Бонда відбудеться 23 жовтня. Агента 007 знову зіграє Деніел Крейґ. Роль лиходія дісталася Хав'єру Бардему.

Що стосується Адель, в її плани на найближчі пару років не входить ні запис нового матеріалу, ні концертна діяльність. Зараз співачка і її бойфренд Саймон Конецкі чекають народження першої дитини.



3304
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Чорний список
Доктор Хаус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно