,
Крила кохання
Хороший лікар
Секс і Каліфорнія

Джордж Клуні набирає трупу для свого нового фільму

Джордж Клуні набирає трупу для свого нового фільму Джордж Клуні набирає трупу для свого нового фільму Джордж Клуні набирає трупу для свого нового фільму
Режисерський проект Джорджа Клуні про Другу світову війну, анонсований на початку року, набирає обертів. До екранізації книги Роберта М. Едселя «Загін охорони цінностей: герої-союзники, злодії-нацисти і найбільше в історії полювання за скарбами» (The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History) приєднаються Жан Дюжарден, Кейт Бланшетт і Пол Джіаматті.

У книзі Едселя розповідається про організацію Monuments, Fine Arts, and Archives (MFAA), створеної в 1943 році для захисту творів мистецтва від нацистів у Західній Європі. У MFAA входили американські та британські мистецтвознавці та експерти, які не були військовими і не брали участь у бойових операціях, але старанно розшукували викрадені цінності і захищали їх від бомбардувань.

Пол Джіаматті зіграє Лінкольна Кірстайна, засновника трупи «Нью-Йоркський міський балет» (New York City Ballet), сам Клуні з'явиться в ролі американського офіцера Джорджа Стаута, мистецтвознавця, який врятував тисячі витворів мистецтва від нацистів, а Кейт Бланшетт, яка вже знімалася з Клуні у фільмі «Хороший німець», зобразить учасницю французького Опору, теж експерта в області мистецтва Розу Валлау, з якою буде пов'язана любовна лінія картини. Яка роль дісталася Жану Дюжардену, поки не уточнюється.

Виробництвом стрічки займається Sony.
2258
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Грімм
Гострі козирки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно