,
Футурама
Картковий будинок
Гострі козирки

Відомий режисер серіалів може почати кар'єру на великому екрані

Відомий режисер серіалів може почати кар'єру на великому екрані Відомий режисер серіалів може почати кар'єру на великому екрані
Тімоті Ван Паттена, на рахунку якого режисерська робота над великою кількістю серіалів, включаючи «Клан Сопрано», «Підпільну імперію», «Прослушки» і «Гру престолів», Disney запросила очолити повнометражну екранізацію роману Кейсі Шермана і Майкла Тугіаса «Кращі години» (The Finest Hours).

У книзі, заснованої на реальній історії, розповідається про доблесний подвиг служителів берегової охорони півострова Кейп-Код на північному сході США. У 1952 році через сильну бурю два нафтові танкери, зроблених ще в Другу світову з неякісної сталі, розірвало навпіл і рятувальники вирушили на допомогу 84 морякам. В їх розпорядженні було кілька дерев'яних моторок; фактично рятувальники прирікали себе на вірну загибель.

Права на екранізацію роману, що з'явився в 2009 році, студія Disney придбала минулого літа за чималу суму.
2116
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Життя з Луї
Гріфіни
11.22.63
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно