,
Хороший лікар
Лютер
Як козаки...

У новому фільмі про Джеймса Бонда прозвучить композиція Адель

У новому фільмі про Джеймса Бонда прозвучить композиція Адель У новому фільмі про Джеймса Бонда прозвучить композиція Адель У новому фільмі про Джеймса Бонда прозвучить композиція Адель
Чутки про те, що автором і виконавцем музичної теми для нового фільму про Бонда стане британська співачка Адель, підтвердилися: у шпигунському бойовику «007 Координати Скайфолл» прозвучить її пісня Skyfall. Про це повідомив ресурс Total Film.

Адель є однією з найуспішніших молодих виконавиць у світі. Її альбоми «19» і «21» став мультиплатиновим в ряді країн. Співачка та композитор удостоїлася восьми премій «Греммі» в різних номінаціях і кілька разів потрапляла до книги рекордів Гіннесса в зв'язку з кількістю проданих альбомів і тривалістю перебування пісень на верхніх рядках чартів. Найбільш відомі композиції Адель, чий стиль визначають як поп-джаз / соул, - Rolling in the Deep, Someone Like You і Set Fire to the Rain.

Сингл Skyfall буде першим релізом Адель з часів альбому «21», який вийшов на початку 2011 року: співачці довелося зробити довгу перерву в роботі через захворювання голосових зв'язок.

Виконавцями музичних тем для фільмів «бондіани» в різний час ставали Тіна Тернер («Золоте око», 1995), Пол МакКартні («Живи і дай померти», 1973), Шеріл Кроу («Завтра не помре ніколи», 1997), група Garbage («І цілого світу мало», 1999) та інші.

Світова прем'єра шпигунського фільму «007 Координати Скайфолл», де прозвучить нова пісня Адель, відбудеться 22 жовтня 2012 року.
2509
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Султан мого серця
Флінстоуни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно