,
Хроніки Шаннари
Пригоди Джекі Чана
Картковий будинок

Друге життя «Лоуренса Аравійського»

Друге життя «Лоуренса Аравійського» Друге життя «Лоуренса Аравійського»
Як повідомляє видання Empire в рамках святкування 50-річчя знаменитого фільму Девіда Ліна «Лоуренс Аравійський» його знову буде випущено у широкий прокат у Великобританії та США.

До уваги глядачів буде представлена режисерська версія картини, яка нещодавно пройшла повну реставрацію.

Першими стрічку «Лоуренс Аравійський» побачать у США - прокат намічений на 4 жовтня 2012 року, а британськи шанувальники на початку листопада.

Нагадаємо, головну роль у фільмі зіграв легендарний актор Голівуду - Пітер О `Тул, який у цьому році завершив свою кінокарєру.

Картина Ліна була відзначена багатьма престижними нагородами, а у 1963 році «Лоуренс Аравійський» отримав сім «Оскарів».

Посилання на перегляд якості картинки
2913
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
Лютер
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно