,
11.22.63
Постукай в мої двері
Невгамовні

Оголошена дата релізу і назва останньої частини трилогії «Хоббіт»

Оголошена дата релізу і назва останньої частини трилогії «Хоббіт» Оголошена дата релізу і назва останньої частини трилогії «Хоббіт»
Стало відомо назву і дата виходу на екрани третьої частини очікуваної трилогії Пітера Джексона. Вона називатиметься «Хоббіт: Туди і назад» (The Hobbit: There And Back Again) і вийде у світовий прокат 18 липня 2014. Так вирішено було зробити через розділення історії на три частини, а не на дві, як передбачалося раніше. Друга частина перейменована в «Хоббіт: Пустка Смоґа» (The Hobbit: The Desolation of Smaug).

Що стосується липневої прем'єри, то тут Warner Bros. чітко визначила свою позицію: президент відділу домашньої дистрибуції Ден Феллман сказав, що вихід у прокат влітку гарантує не тільки хороший рейтинг, але і менший час очікування для фанатів Толкієна, а президент відділу міжнародної дистрибуції Вероніка Кван Ванденберг додала, що це ще й означає кращі збори в порівнянні з зимою - власне, вони ж менше місяця тому говорили практично те ж саме на користь перенесення дати релізу «Великого Гетсбі».

Таким чином, перша частина трилогії, «Хоббіт: Несподіванa подорож», вийде в прокат 14 грудня цього року, а друга, «Хоббіт: Пустка Смоґа» - 13 грудня 2013 року.
3258
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вікінги
Пригоди Джекі Чана
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно