,
Величне століття. Роксолана
Сліпа зона
Теорія великого вибуху

Columbia Pictures екранізує гру Metal Gear Solid

Columbia Pictures екранізує гру Metal Gear Solid Columbia Pictures екранізує гру Metal Gear Solid
Вчора у Токіо на святкуванні ювілею гри Metal Gear Solid (MGS) компанія Konami оголосила про нову гру Metal Gear Solid: Ground Zeroes, а також про те, що Columbia Pictures зніматиме повнометражний фільм по грі.

MGS - одна з перших ігор в жанрі stealth-action, вона вийшла у світ в 1998 році на ігровій приставці Sony PlayStation. Її особливість - ретельно опрацьовані образи героїв з докладною біографією і складними взаємовідносинами.

Директор корпорації Konami і глава студії Kojima Productions, яка займається створенням ігор для ігрових консолей, а також автор ігрового серіалу Metal Gear Хідео Кодзіма підтвердив, що фільм зніматиметься. Продюсером картини виступить Аві Арад, на рахунку якого такі гучні проекти, як «Нова Людина-павук», «Залізна людина», «Блейд», «Примарний вершник 2», «Халк», а також кілька частин «Людей Ікс».
2332
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Величне століття. Нова володарка
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно