,
Гра престолів
Стріла
Лютер

Нові проекти за сценаріями Стенлі Кубрика

Нові проекти за сценаріями Стенлі Кубрика Нові проекти за сценаріями Стенлі Кубрика Нові проекти за сценаріями Стенлі Кубрика
Продюсерські компанії Entertainment One і Philco Films оголосили про початок спільної роботи над двома телевізійними проектами - фільмом і міні-серіалом за сценаріями покійного Стенлі Кубрика, творця «Сяйва» та «Механічного апельсина».

Телефільм під назвою «По похилій», - політична драма, заснована на реальних подіях періоду Громадянської війни. Він розповість про офіцера армії Конфедерації Джона Мосбі, також відомого як «Сірий привид».

Міні-серіал «Богобоязлива людина», сценарій якого був перероблений Стівеном Р. Кларком, також буде присвячений реальній історичній особистості - канадському священику Герберту Емерсону Вілсону, який був одним із найвдаліших грабіжників початку XX століття і відрізнявся неперевершеним умінням відкривати сейфи.

Нагадаємо, що оскароносний Стенлі Кубрик волів знімати за власними сценаріями. Він був сценаристом таких фільмів, як «2001 рік: Космічна одіссея», «Механічний апельсин», «Сяйво» і «Із широко заплющеними очима».

Правами на невикористані сценарії Кубрика володіє компанія Philco Films, заснована його зятем Філіпом Хоббсом.
2399
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Декстер
Хороший лікар
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно