,
Злюки бобри
Леді Баг та Супер-Кіт
Дві дівчини без копійчини

Мультфільм «Франкенвіні» відправиться в Лондон

Мультфільм «Франкенвіні» відправиться в Лондон Мультфільм «Франкенвіні» відправиться в Лондон Мультфільм «Франкенвіні» відправиться в Лондон
Тім Бертон привезе свою нову анімаційну картину «Франкенвіні» на 56-й фестиваль Британського інституту кіно (BFI) в Лондоні, де вона стане фільмом відкриття.

Мультфільм є рімейком культового короткометражки самого Бертона, що вийшла в 1984 році. Студія Walt Disney планувала показувати «Франкенвіні» в одному пакеті з відновленим анімаційним «Піноккіо». Але після тестового перегляду, на якому діти кричали від страху (хоча Бертон запевняє, що кричали вони лише під час перегляду «Піноккіо»), режисера звільнили зі студії з формулюванням «марна трата робочої сили і грошей», а картину практично «поклали на полицю ». І тепер, через майже 30 років, Walt Disney Pictures вирішила реабілітуватися в очах Бертона, надавши йому шанс зробити повнометражну анімаційну версію свого маленького шедевра.

Персонажів нової версії «Франкенвіні» озвучили Вайнона Райдер, Крістофер Лі, Мартін Ландау і Мартін Шорт.

Це зворушлива історія про дружбу хлопчика і собаки. Обожнюваний хлопчиком Віктором пес Спаркі гине в результаті нещасного випадку. Хлопчик, не бажаючи миритися з втратою одного, закликає науку на допомогу і, як наш старий знайомий Франкенштейн, повертає вихованця до життя. До чого все це призведе, ви дізнаєтеся у жовтні 2012, коли цей чорно-білий фільм, виконаний із застосуванням технології stop-motion, вийде на український екран у форматі 3D.

56-й Лондонський кінофестиваль пройде з 10 по 21 жовтня 2012 року. 10-го ж числа відбудеться і європейська прем'єра анімаційного фільму «Франкенвіні».
2334
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Надприродне
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно