,
Відкриття відьом
Вікінги
Коломбо

«Меланхолія» - кращий фільм року

«Меланхолія» - кращий фільм року «Меланхолія» - кращий фільм року
Українські критики, назвали найкращими фільмами 2011 року, «Меланхолію» і «Опівночі в Парижі». На третьому місці, документальний фільм «Піна 3D».

Також в десятку кращих потрапили: «Чорний Лебідь», «Шпигун, вийди геть!», «Древо життя», «Король говорить!», «Бьютіфул», «Шкіра, в якій я живу» і «Справжня мужність».

Найгіршими фільмами минулого року, названі: «Стомлені сонцем: Цитадель», «Вагітний», «Службовий роман. Наш час», «Висоцький. Спасибі що живий» і «Сутінки Сага: Світанок - Частина 1». Крім того, «Висоцький. Спасибі що живий» названо фільмом-розчаруванням 2011 року.

Найпомітнішими фільмами першої половини 2012 року, кіно-журналісти назвали: «Коріолан», «Шапіто-шоу» та «Артист».
3233
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Табу
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно