,
Ми - такі
Цілком Таємно
Відьми Іст-Енду

Сірша Ронан стане королевою Шотландською

Сірша Ронан стане королевою Шотландською Сірша Ронан стане королевою Шотландською Сірша Ронан стане королевою Шотландською Сірша Ронан стане королевою Шотландською
Ірландська актриса Сірша Ронан прикріплена до фільму компанії Working Title про Марію Стюарт «Марія - королева Шотландії», який буде знятий за сценарієм автора «Єлизавети» Майкла Герста. Виробництво картини почнеться в наступному році, а зараз ведуться пошуки режисера.

Дочка короля Шотландії Якова I народилася 8 грудня 1542. Батько помер через шість днів після її народження, не витримавши принизливої поразки шотландців при Солуей-Мосс і недавніх смертей двох своїх синів. Марія була єдиною законною дитиною Якова, тому ще немовлям отримала титул королеви Шотландії.

У 15 років Марія стала дружиною майбутнього короля Франції Франциска II, а після його смерті в 1561 році повернулася у Шотландію. Через 4 роки вийшла заміж за свого двоюрідного брата Генріха Стюарта, що стало причиною спроби повстання колишніх союзників Марії.

Невдоволення політикою королеви вилилося в чергову змову, вбивство чоловіка Марії, смерть її фаворита і повстанням в 1567 році. Марія Стюарт була змушена відректися від престолу на користь свого малолітнього сина Якова VI. Після вимушеного зречення, Марія втекла до Англії, де звернулася за підтримкою до королеви Єлизавети I, яку згодом намагалася скинути.

Враховуючи, що на головну роль затверджена вісімнадцятирічна Сірша Ронан, навряд чи історія у фільмі дійде до обезголовлювання Марії Стюарт (королева була страчена в 45 років). З іншого боку, про сюжет цієї історичної драми поки нічого не говориться.

Образ Марії Стюарт був популярний в кінематографі. Протягом усього часу існування кіно, королеву Шотландії грали: Кетрін Хепберн, Ванесса Редгрейв, Енні Жирардо, Саманта Мортон і багато інших актрис.

Сірша Ронан зараз знімається у фільмі Кевіна МакДональда «Як я тепер живу», а в майбутньому році вона з'явиться в образі вампірши у фільмі Ніла Джордана «Візантія», а також в екранізації роману Стефані Майер «Гостя».
2531
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Постукай в мої двері
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно