,
Знебожені
Стародавні
Брати по зброї

Роберт Земекіс зніме фільм про «Босоногого бандита»

Роберт Земекіс зніме фільм про «Босоногого бандита» Роберт Земекіс зніме фільм про «Босоногого бандита»
Після завершення роботи над фільмом «Рейс» Роберт Земекіс не збирається залишати авіаційну тематику. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, режисер планує екранізувати твір Боба Фрайела «Піднятися в повітря: Полювання за юним зловмисником».

В основі біографічного роману реальна історія 19-річного Колтона Харріса-Мура, який прославився численними угонами автомобілів, катерів і навіть літаків. При цьому злочинець вчився керувати транспортними засобами не в спеціалізованих освітніх установах, а вдома, використовуючи комп'ютерні симулятори та загальнодоступні інструкції. На совісті Харріса-Мура також незаконне проникнення в кілька десятків резиденцій.

4 липня 2010 він здійснив невдалу посадку на вкраденому літаку на узбережжі одного з Багамських островів. 6 липня 2010 федеральний суд Сіетла звинуватив його в крадіжці іншого літака, а 11 липня того ж року зловмисник був затриманий поліцією при спробі втечі на знову вкраденому катері. Засуджений до тривалого тюремного ув'язнення.

Колтон Харріс-Мур отримав прізвисько «Босоногий бандит», так як робив деякі зі своїх злочинів босим. Одного разу він спеціально намалював крейдою на місці злочину відбитки босих ніг.
2188
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Хороший лікар
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно