,
Сини Анархії
Майстри сексу
Полдарк

Фільм «Тор 2: Темний світ» знайшов головного лиходія

Фільм «Тор 2: Темний світ» знайшов головного лиходія
Крістофер Екклстон приєднався до акторської трупи фільму «Тор 2: Темний світ». Йому належить зіграти головного лиходія - Мелекіта Проклятого, повідомляє ресурс Deadline

Вперше представлений в серії коміксів 1984 Мелек є правителем Темних ельфів, що мешкають в одному з дев'яти світів Асгарда. Нагадаємо, що фільм, в якому знімуться всі виконавці головних ролей першої частини, вийде в прокат у листопаді 2013 року.

Крістофер Екклстон відомий глядачам за серіалом «Доктор Хто», в якому він з 2005 по 2011 рік грав головну роль, а також фільмами «Єлизавета» і «Інші».
4242
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Теорія великого вибуху
Дракони: Захисники Тупу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно