,
Американська історія злочинів
Кохання напрокат
Чужоземка

«Темний лицар 2» стартував гірше очікувань

«Темний лицар 2» стартував гірше очікувань «Темний лицар 2» стартував гірше очікувань
Cтали відомі попередні результати прокату фільму «Темний лицар повертається».

Картина заробила в Північній Америці до кінця перших вихідних трохи більше 160 мільйонів доларів, повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Це кращий стартовий результат для 2D-фільмів, однак абсолютного рекорду фільму встановити не вдалося. Попереду залишилися «Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 2» і «Месники».

На збори «Темного лицаря 2» вплинули драматичні події в місті Аврора, штат Колорадо. Раніше прогнозувалося, що картина заробить за перші вихідні від 170 до 180 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що фільм «Темний лицар», що вийшов в 2008 році, стартував з результатом 158,4 мільйона доларів.
2919
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Флінстоуни
Стріла
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно