,
Шерлок
Люцифер
Грімм

У 2016 році на екрани вийде «В пошуках Немо 2»

У 2016 році на екрани вийде «В пошуках Немо 2» У 2016 році на екрани вийде «В пошуках Немо 2» У 2016 році на екрани вийде «В пошуках Немо 2»
Один з найбільш успішних і прибуткових мультфільмів студії Pixar обзаведеться сиквелом, біля керма якого стане Ендрю Стентон.

Режисер і сценарист Ендрю Стентон може похвалитися тим, що він причетний до кращих проектів студії Pixar: він працював над сценаріями «Корпорації монстрів» і трилогії «Історія іграшок», а також режисирував «В пошуках Немо» і «ВОЛЛ-І».

В цьому році Стентон дебютував у новому амплуа - він зняв фантастичний епос «Джон Картер: між двох світів», який з тріском провалився в прокаті (при бюджеті в 250 мільйонів доларів фільм зібрав лише 282).

Не знайшовши щастя за межами анімаційного кіно, Стентон повертається туди, де він домігся успіху - в світ мультфільмів. З табору Pixar прийшли офіційні повідомлення, що Стентон поставить «В пошуках Немо 2». Сценарієм займається Вікторія Круз, а продюсерські обов'язки візьме на себе Ліндсі Коллінз, яка доклала руку до «Джона Картера» і «ВОЛЛ-І». Орієнтовна дата релізу - 2016 рік.

Також ходять чутки, що керівники студії Disney дадуть Стентону ще один шанс в якості режисера повнометражного художнього фільму. Шкода, але навряд чи під другим шансом мається на увазі сіквел «Джона Картера».
3461
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Касл
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно