,
Постукай в мої двері
Відкриття відьом
Пуститися берега

Том Круз визнаний найбільш високооплачуваним актором

Том Круз визнаний найбільш високооплачуваним актором Том Круз визнаний найбільш високооплачуваним актором Том Круз визнаний найбільш високооплачуваним актором Том Круз визнаний найбільш високооплачуваним актором
Журнал «Форбс» оприлюднив список високооплачуваних акторів за підсумками 2011 року. Його очолює Том Круз, чий дохід склав $ 75 млн. Більшу частину цієї суми йому принесла роль в пригодницькому бойовику «Місія нездійсненна 4: Протокол Фантом» - новому фільмі знаменитої кіносерії. Серед поточних проектів актора, який щойно відзначив своє 50-річчя, кримінальний трилер «Джек Річер» і фантастичний бойовик «Забуття».

До речі, незважаючи на те, що доходи Тома Круза продовжують впевнено рости, його третя дружина Кеті Холмс, яка тільки що подала на розлучення, не отримає ні цента з грошей чоловіка, - такі умови шлюбного контракту.

Друге і третє місце в списку найуспішніших зірок розділили між собою Леонардо ДіКапріо і Адам Сендлер.

Біографічний фільм Клінта Іствуда «Дж. Едгар» з ДіКапріо в головній ролі не мав особливого успіху. Однак це ніяк не позначилося на затребуваності Лео: він як і раніше залишається одним з небагатьох акторів, які отримують не менше $ 20 млн. за зйомки в серйозних картинах. Найближчим часом ми побачимо його в новій екранізації «Великого Гетсбі» і в «Джанго вільний» Квентіна Тарантіно.

Четверте місце зайняв Двейн Джонсон. Багато в чому завдяки йому п'ятий «Форсаж» став найкасовішим фільмом кіносерії. Те ж саме можна сказати і про сіквел сімейного фільму «Подорож до Центру Землі», який вийшов в прокат декількома місяцями пізніше. Тепер нам належить дізнатися, як участь Джонсона позначиться на бойовику «Атака кобри: Відплата», прем'єру якого перенесли на наступну весну.

П'ятірку лідерів замикає Бен Стіллер, один з найпопулярніших коміків Голлівуду, чиї доходи склали $ 33 млн. За ним слідують Джонні Депп, Саша Барон Коен і Вілл Сміт, які заробили по $ 30 млн.
2628
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Пригоди Мерліна
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно