,
Теорія великого вибуху
Нескінченне кохання
Хроніки Шаннари

У Джонні Деппа з′явилася нова пасія?

У Джонні Деппа з′явилася нова пасія? У Джонні Деппа з′явилася нова пасія? У Джонні Деппа з′явилася нова пасія?
Джонні Депп офіційно розходиться зі своєю цивільною дружиною Ванессою Параді, причому в якості відступних він може віддати француженці майже половину своїх статків. Але всіх більше займають подальші плани голлівудського красеня, який тепер офіційно вільний. У пресу просочилися чутки про те, що Деппа давно пов'язують романтичні стосунки з актрисою Ембер Герд, і можливо, вона і стала причиною розпаду подружжя.

Повідомлення про те, що 26-річна актриса Ембер Герд, з якою в 2010 році Джонні Депп знімався у фільмі «Ромовий щоденник», останнім часом зачастила до нього на знімальний майданчик фільму «Одинокий рейнджер», стали з'являтися в пресі буквально на наступний же день після новини про розставання Деппа і Параді. На зйомках «Ромового щоденника» Герд і Депп прекрасно порозумілися. Сайт Mail Online пише, що Депп купив для Ембер коня, щоб вони могли разом кататися верхи, і пара, нібито, приїжджала в Лас-Вегас для спільного відпочинку.

Все це наштовхує на думку, що Герд цілком могла стати причиною розставання Деппа і Параді. Хоча відомо, що Герд цікавлять не тільки чоловіки - актриса довгий час зустрічалася з художницею і фотографом Тасіей ван Рі. Крім «Ромового щоденника» на рахунку у голлівудської блондинки ролі у фільмах «Сімейка Джонсів», «Альфа Дог», «Ананасовий експрес».

Починаючи з 2008 року, чоловічі журнали FHM і Maxim постійно включають актрису в свої топ-100 найсексуальніших жінок світу. У 2012 році Герд зайняла в рейтингу Maxim 53-е місце. У 2013 році ми побачимо Ембер у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете вбиває».
3500
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Стародавні
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно