,
Гріфіни
Пуститися берега
Постукай в мої двері

Розі Хантінгтон-Вайтлі зіграє в «Божевільному Максі»

Розі Хантінгтон-Вайтлі зіграє в «Божевільному Максі» Розі Хантінгтон-Вайтлі зіграє в «Божевільному Максі»
Розі Хантінгтон-Вайтлі приєдналася до акторського складу фільму «Божевільний Макс».

Як повідомляє ресурс Deadline, зірка третіх «Трансформерів» зіграє одну з "п'яти дружин" - групи жінок, що транспортуються по безжиттєвій пустелі.

Зйомки картини під керівництвом режисера Джорджа Міллера стартують влітку 2012 року, але не в Австралії, як планувалося раніше, а в Намібії. Головні роль зіграють Том Харді і Шарліз Терон.

Перший фільм дасть старт новій трилогії про постапокаліптичного месника. Найімовірніше, перші дві серії зніматимуться одночасно.
3482
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Знебожені
Американська історія злочинів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно