,
Відкриття відьом
Стріла
Картковий будинок

Х′ю Лорі стане головним лиходієм «Робокопа»

Х′ю Лорі стане головним лиходієм «Робокопа» Х′ю Лорі стане головним лиходієм «Робокопа» Х′ю Лорі стане головним лиходієм «Робокопа»
Після восьми сезонів медичної драми «Доктор Хаус» Хью Лорі нарікає, що блискавка двічі в одну точку не б'є, але дивиться в майбутнє з оптимізмом.

Актор веде переговори про виконання лиходійської ролі в «Робот-поліцейський» - рімейку класичної науково-фантастичної картини Пола Верховена. Командувати на майданчику перезапуску буде Жозе Паділья («Елітний загін»), над сценарієм працювали Джеймс Вандербілт («Зодіак», «Нова Людина-павук»), Нік Шенк («Гран Торіно») і Джошуа Зетумер. Стрічка побачить світ 9 серпня 2013 року.

Лорі зіграє злого і дуже заможнього голову компанії Omnicorp, відповідальної за появу Робокопа. На знімальному майданчику також будуть задіяні Семюель Л. Джексон в ролі харизматичного магната медійного простору, Гері Олдман в якості творця Робота-поліцейського і, звичайно ж, Юель Чіннаман - нове втілення Алекса Мерфі, убитого поліцейського, що повертається з того світу як кіборг, щоб неухильно виконувати свій обов'язок. Еббі Корніш розглядається на роль дружини роботизированного служителя правопорядку.

Для Лорі «Робот-поліцейський» стане чи не єдиною великою появою на великих екранах. Всесвітньо улюблений Доктор брав участь в незалежній повнометражної драмі «Любовна обкладинка», але до широких глядацьких мас стрічка так і не дісталась.
2185
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вейворд Пайнс
Гріфіни
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно