,
Знебожені
Чужоземка
Брати по зброї

Емма Вотсон планує зіграти у фільмі «Ной»

Емма Вотсон планує зіграти у фільмі «Ной» Емма Вотсон планує зіграти у фільмі «Ной» Емма Вотсон планує зіграти у фільмі «Ной»
Емма Вотсон планує приєднатися до біблійного епіку Даррена Аронофскі «Ной», в якому вже зайняті Рассел Кроу, Дженніфер Коннеллі, Дуглас Бут і партнер актриси по «Труднощам бути ізгоєм» Логан Лерман.

В даний час зірка «Гаррі Поттера» веде переговори зі студією Paramount Pictures щодо своєї участі в проекті мрії режисера «Чорного лебедя». У стрічці Вотсон може виконати роль молодої жінки, що стала коханкою сина Ноя, Сима. Самого праведника грає Кроу, його дружину - Коннеллі (актори не зустрічалися на одному знімальному майданчику з моменту виходу оскароносних «Ігор розуму»). Лерману призначена роль Хама, ще одного сина біблійного героя.

Сценарій за мотивами відомої притчі написаний самим Аронофскі і відполірований Джоном Логаном («Хранитель часу»). Реліз картини запланований на 28 березня 2014 року.

Емма Вотсон після закінчення роботи над франшизою про Гаррі Поттера, остання серія пригод якого вийшла в прокат в минулому році, встигла знятися у другорядній ролі у драмі «7 днів і ночей з Мерилін» і в якості однієї з головних зірок у згаданій вище картині «Труднощі бути ізгоєм», де, крім Лермана, зайняті Пол Радд і Езра Міллер з «Щось не так з Кевіном». Також актриса приєдналася до комедії «Апокаліпсис» Івена Голдберга і Сета Рогена.

З лютого Вотсон була прикріплена до біографічній драмі «Твій голос у мене в голові», яку повинен був поставити Девід Йетс, проте режисер вибув з проекту і виробництво картини дещо підвисло з того часу.
3049
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Моє чуже життя
Нарко
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно