,
Пуаро Агати Крісті
Хроніки Шаннари
Касл

Порятунок рядового Татума

Порятунок рядового Татума Порятунок рядового Татума Порятунок рядового Татума
Прояснюються причини несподіваного переносу прем'єри «GI Joe: Кидок кобри 2». (Прем'єру «Кидок кобри 2» відклали на рік) Заявлена ​​упаковка картини в 3D-формат дійсно має місце, але не є першочерговою причиною дев'ятимісячної затримки.

Виявляється, Paramount має намір істотно перекроїти сюжетну канву фільму, щоб збільшити перебування в кадрі Чаннінг Татум, героя якого в першій версії - тієї, що планувалося випустити на екрани 29 червня цього року - вбивають на самому початку.

Керівництво студії брало непросте рішення, покладаючись на реакцію глядачів на тест-переглядах. Щасливих осіб на виході не виявилося, а єдиною світлою плямою сиквела люди визнали взаємодію в кадрі персонажів Татума і Дуейна Джонсона.

2012 складається для молодого актора найсприятливішим чином: «Клятва» і «Мачо і ботан» зробили його касової зіркою, чим продюсери і збираються скористатися.

Слід, звичайно розуміти, що недавній успіх Татума - не несподіване щастя для «GI Joe: Кидок кобри 2», а рятівна соломинка, за яку функціонери чіпляються, щоб врятувати проект. Будь у них в розпорядженні міцний матеріал-без 3D-конвертації і розширення ролі Чаннінга Татума, звичайно, обійшлися б. Тепер же чекаємо Татума на всіх постерах і розтяжках, адже швидко закрита рекламна кампанія «GI Joe: Кидок кобри 2» проходила без залучення актора. Попереду - присмак і прем'єра, запланована на 29 березня 2013 року.
2437
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сини Анархії
Величне століття. Нова володарка
Стародавні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно