,
Захисники
Секс і Каліфорнія
Чорні вітрила

Названо кращі британські фільми за роки правління Єлизавети II

Названо кращі британські фільми за роки правління Єлизавети II Названо кращі британські фільми за роки правління Єлизавети II
У Великобританії складений список десяти найкращих фільмів, які були випущені за роки правління королеви Єлизавети II. Як повідомляє видання The Telegraph, в опитуванні, проведеному компанією HMV, взяли участь більше 55 000 жителів країни.

Перше місце зайняла картина «На голці», яку зняв режисер Денні Бойл, заснованій по однойменному роману Ірвіна Велша. Головну роль в ній зіграв Еван МакГрегор. Решта фільмів розподілилися таким чином:

2. «Монті Пайтон і священний Грааль»
3. «Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 2»
4. «Життя Брайана по Монті Пайтон»
5. «Механічний апельсин»
6. «2001 рік: Космічна Одіссея»
7. «Гаррі Поттер та в'язень Азкабану»
8. «Пограбування по-італійськи»
9. «Зомбі на ім'я Шон»
10. «Король говорить!».
5034
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сімпсони
Життя з Луї
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно