,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Пуститися берега
Життя з Луї

Телекомпанія ABC запускає нові серіали

Телекомпанія ABC запускає нові серіали Телекомпанія ABC запускає нові серіали Телекомпанія ABC запускає нові серіали
Телекомпанія ABC відібрала нові серіали, які будуть показані в 2012-2013 році. Серед них такі проекти, як «Malibu Country», «Last Resort», «666 Park Ave.» і «How to Live With Your Parents for the Rest of Your Life».

«Malibu Country» розповість про жінку, яка перевезла свою матір і трьох дітей з міста Нашвілл в Малібу після того, як її колишній чоловік зрадив її і витратив усі їхні гроші. Героїня спробує відновити свою музичну кар'єру і спробує не потонути в світі меркантильного суспільства. У серіалі «Last Resort» мова піде про команду з американського атомного підводного човна, який проігнорувавши наказ про знищення ядерних ракет, тікає на базу НАТО.

Молода пара з нового серіалу «666 Park Ave.» буде наглядати за старовинним будинком Нью-Йорка, де відбуваються надприродні явища, які ускладнюють життя мешканців будинку. У центрі сюжету комедії «How to Live With Your Parents for the Rest of Your Life» опиниться героїня Поллі, яка переїде жити до своїх ексцентричних батьків, які живуть повним життям і не знають кордонів.

Зазначимо, також, що телекомпанія планує зняти ще кілька нових проектів: «Nashville», «Red Widow», «Family Tools», «Zero Hour» і «Neighbors».
2420
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Знебожені
Чужоземка
Всі жінки відьми
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно