,
Сімпсони
Останнє королівство
Футурама

FOX запускає новий проект про лікаря мафії

FOX запускає новий проект про лікаря мафії FOX запускає новий проект про лікаря мафії
Телекомпанія FOX вирішила заповнити розклад на наступний сезон новим проектом про лікарів «Mob Doctor», а також драмою про серійного вбивцю «The Following», від творця серіалу «Щоденники вампіра» Кевіна Вїльямсона, як повідомляє ресурс The Hollywood Reporter.

«Mob Doctor» розповість про юного хірурга, яка виявляється повинна велику суму чиказькому злочинному угруповуванню і змушена працювати вечорами «лікарем мафії», зберігаючи при цьому місце в одній з найвідоміших клінік міста. Пілотну серію знімуть Джош Берман і Роберт Райт.

Новий серіал «The Following» сфокусується на колишньому агенті ФБР, який піде слідами жорстокого серійного вбивці. Пілотну серію зніме Маркос Сіга.

Відзначимо, що в «The Following» зіграють Шон Ешмор («Межа»), Наталі Зіа («Секс і Каліфорнія»), Велор Керрі («Ясновидець») і Джанін Гуссен («Алькатрас»).
2490
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Чорний список
Край «Дикий Захід»
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно