,
Сліпа зона
Маніяк
Полдарк

Disney запускає в роботу продовження «Месників»

Disney запускає в роботу продовження «Месників» Disney запускає в роботу продовження «Месників» Disney запускає в роботу продовження «Месників»
В минулий вівторок генеральний директор студії Disney Боб Айгер повідомив про запуск у розробку фільму «Месники 2». Тим часом, фільм Джосса ВідонА б'є рекорди прокату. Стрічка за участю супергероїв видавництва Marvel за 13 днів подолала планку в 700 мільйонів доларів.

Шалений провал «Джона Картера» поступово відходить у історію завдяки величезним зборам «Месників». За перший уїк-енд у себе на батьківщині фільм побив рекорд раніше встановлений останнім фільмом «Поттеріани», заробивши 207,4 мільйона доларів. Зараз на рахунку картини Відона в цілому 702 000 000.

Зрозуміло, «Месники 2» були очікуваним проектом. Успіх «Месників» Айгер назвав «чудовою ілюстрацією причини нашої любові до Marvel». Нагадаємо, що в серпні 2009-го Disney придбала Marvel Entertainment за 4240000000 доларів.

Боб Айгер також нагадав, що Marvel Studios найближчим часом приступає до зйомок картини «Залізна людина 3», а також займеться «Тором 2». Обидві стрічки вийдуть в 2013 році. Вже в 2014-м варто очікувати сіквел історії «Капітана Америки» - дія буде розвиватися вже в наш час.

Дата релізу «Месників 2» поки не оголошується, рівно як не відомо, чи повернеться Джосс Відон в режисерське крісло.
3370
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання Мер′єм
Султан мого серця
Флінстоуни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно