,
Нескінченне кохання
Постукай в мої двері
Табу

Мішель Родрігес зніметься в шостому «Форсажі»

Мішель Родрігес зніметься в шостому «Форсажі» Мішель Родрігес зніметься в шостому «Форсажі»
Мішель Родрігес приєдналася до акторського складу фільму «Форсаж 6». Про це повідомляє видання Variety.

Деталі сюжету поки тримаються в секреті, відомо лише, що дія чергового продовження, найімовірніше, відбуватиметься в Європі, і в цілому франшиза буде відходити від звичної глядачам концепції.

Головні ролі зіграють Двейн Джонсон, Він Дізель і Пол Вокер. Очікується, що і другорядний акторський склад п'ятої серії з'явиться у фільмі. Постановником картини залишиться Джастін Лін.

Початок знімального процесу намічений на червень 2012 року. Місце зйомок поки не уточнюється.

Прем'єра «Форсажу 6» намічена на 24 травня 2013 року. Нагадаємо, що п'ятий фільм заробив у світовому прокаті більше 600 мільйонів доларів
3395
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Сини Анархії
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно