,
Моє чуже життя
Баффі - переможниця вампірів
Знебожені

Касові збори «Месників» перевищили 70 мільйонів баксів

Касові збори «Месників» перевищили 70 мільйонів баксів Касові збори «Месників» перевищили 70 мільйонів баксів
Всього за три дні з моменту старту в міжнародному прокаті фільм «Месники» заробив більше 73 мільйонів доларів. Про це повідомляється в прес-релізі компаній Walt Disney Pictures і Marvel Studios.

Найбільш якісні збори картина продемонструвала в Австралії - 11,1 мільйона доларів, далі йде Велика Британія - 9,4 мільйона доларів і Франція - 6,8 мільйона доларів.

Поки невідомі результати обмеженого прокату в Росії, Китаї і Японії, де з 26 квітня «Месники» демонструються в залах IMAX.

На батьківщині фільм стартує 4 травня 2012 року. Попередні продажи квитків дозволяють його творцям сподіватися на прем'єрні збори в районі 150 мільйонів доларів.
3581
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Всі жінки відьми
Цілком Таємно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно