,
Касл
Гріфіни
Царство

Камбербетч отримав роль лиходія у фільмі «Зоряний шлях 2»

Камбербетч отримав роль лиходія у фільмі «Зоряний шлях 2» Камбербетч отримав роль лиходія у фільмі «Зоряний шлях 2»
Роль сучасного Шерлока Холмса в серіалі BBC «Шерлок» зробила британського актора Бенедикта Камбербетча бажаним гостем в Голлівуді. Ще в січні стало відомо, що актор зніметься в продовженні космічного бойовика «Зоряний шлях». Але тільки зараз розкрилася цікава деталь: роль головного лиходія дісталася Камбербетч після того, як він відправив Дж. Дж. Абрамсу невелику запис, зроблений за допомогою айфона.

Камбербетч розповів виданню The New York Times, що Абрамс зв'язався з ним напередодні Різдва і запропонував спробувати себе на роль «не дуже хорошого хлопця». Актор дуже розхвилювався і упросив свого кращого друга зробити запис. А вже в перший день нового року режисер прийняв позитивне рішення.

Подробиці сюжету «Зоряного шляху 2» тримаються в найсуворішому секреті, тому поки невідомо, якого з негативних героїв космічної саги зіграє Камбербетч. За однією з версій, це буде Хан Нуньен Сингх, генетично вдосконалена надлюдина і давній ворог команди зорельота USS Enterprise.
3606
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Величне століття. Нова володарка
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно