,
Сімпсони
Крила кохання
Злюки бобри

«Люди в чорному» не отримають продовження

«Люди в чорному» не отримають продовження «Люди в чорному» не отримають продовження
Блокбастер «Люди в чорному 3» стане останньою частиною фантастичної трилогії. Тим не менш, в інтерв'ю телеканалу MTV беззмінний режисер проекту Баррі Зоненнфельд зазначив, що планується якісне перезавантаження кіносерії. Хто зіграє в новій версії відомої і улюбленої багатьма історії - це питання поки не вирішене.

Творці картини «Люди в чорному 3» запевняють, що вона дасть вичерпні відповіді на всі питання фанатів кіносерії про пригоди агентів Джей і Кей. Тому вони можуть з чистою совістю поставити крапку в цій історії. Фільм обіцяє здивувати глядачів своїм фіналом.

Зірка «Людей у чорному» Вілл Сміт ще не раз порадує своїх шанувальників роботами в фантастичному жанрі. Наприклад, зараз він знімається в екшені «Після Землі», за сюжетом якого персонаж Вїлла намагається вижити на чужій планеті. А от виконавця ролі агента Кей, Томмі Лі Джонса більше привертають військові драми. У 2013 році в світовий прокат вийдуть цілих дві подібні стрічки з його участю. Джонс зіграв Арааама Лінкольна в однойменній картині Стівена Спілберга, а в фільмі Пітера Веббера «Імператор» він постане в образі легендарного американського воєначальника Дугласа Макартура.
2749
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Стародавні
Моє чуже життя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно